11.12.2021

Jouluksi kotiin

  VR:n junassa istun Tikkurilasta Tampereelle, aamulla lähdin Sveitsistä ja matkalla kohti Kaustista. On ollut kiireistä aikaa töiden puolesta, blogin kirjoittaminen on jäänyt todella vähiin.

 Parempi puolisko lähti jo aiemmin viikolla Etelä-pohjanmaalle sukuloimaan ja minä ajattelin tehdä viikon etätöitä vielä Suomessa. Sitten alkaa Joulu.

 On ollut erittäin mukava syksy Sveitsissä, töitä on riittänyt mutta ollaan oltu aktiivisia ja harrastettu paljon liikuntaa. Kotona viihdytään oikein mukavasti ja välillä reissataan tutkimassa Sveitsin ihmeitä. Joulu kuitenkin on sellaista aikaa että Sveitsiin ei huvita jäädä ja niinpä se vietetään akselilla Kaustinen - Aunus. Tapaninpäivänä startataan kohti Karjalaa ja siellä vietetään viikon verran, Loppiaisen jälkeen palataan kotiin.

 Jos on pimeää Sveitsissä niin täällä Suomessa näyttää olevan todella synkkää. Lento oli myöhässä johtuen Helsinki-Vantaan sääolosuhteista mutta viimein pääsi perille. Lentokentältä joutui napata taksin Tikkurilaan kun paikallisjunalla olisi mennyt liian tiukille.

 Lauantai ilta, jospa saunaan ehtisi Salonkylässä...

Ei kommentteja: