11.2.2021

Kotitoimiston arkea

  Tämä nimeltä mainitsematon ajanjakso täyttää pian vuoden. Tänään on päivä numero 78 jonkinlaisissa päälikkö tehtävissä ja talvi on ollut haastava. Lokakuussa kun aloittelin uusissa hommissa en tiennyt että perehdytysjakso voi olla näinkin haastava.

 Hyppäsin pois mukavuusalueelta myös työasioissa, onneksi jonkinmoisen extreme viehätyksen omaavana koen että myös elämän vastatuulet voi ottaa harrastuksena, sitä harrastusta näille menneille muutamalle vuodelle onkin riittänyt ja nyt on aika vaihtaa lajia.

 Ihan kaikissa asioissa en ole pärjännyt niin kun olisin ajatellut, jotkut asiat on mennyt hankalimman kautta ja joissain asioissa on itkupotkuraivarit ollut enemmän kun lähellä mutta näihin hankaliin asioihin on auttanut Suomen armeijan tarjoama sissi-upseeri koulutus joskus nuorena miehenä.

 No mutta, kolikolla on aina kaksi puolta. Tämä kulunut vuosi pandemian seuralaisena on tarjonnut upeat mahdollisuudet uudelle elämälle. Viimein olen löytänyt rinnalleni oikean ihmisen ja aika mielenkiintoisen työn. Oli tarkoituksenmukaista tarttua työtarjoukseen kun haluan tulevaisuudessa olla enemmän kotona murun kanssa, siihen toimistotyö tarjoaa paremmat mahdollisuudet. Hiljalleen alan päästä jyvälle siitä miten tällaista työtä tehdään ja ellen sitä ennen saa potkuja niin aion pärjätä tässäkin haasteessa.

 Kotitoimistotyö täällä Sveitsissä on joskus öö... hieman rauhallista, aika paljon on tullut matkusteltua Suomeen mutta karanteeniajat ja eristäytyminen on tehnyt Suomessa käynneistäkin aika rajoitettua, onpa jäänyt enemmän aikaa parisuhteelle ja perheelle. Kevät ja kesä tuo ennusteen mukaan elämään paljon lisää iloisia juttuja ja niitä kohti tässä mennään.

Ei kommentteja: