25.10.2020

Kengät kävelty loppuun...


 Terveisiä Sveitsistä. Täällä on normi viikonloppu meneillään ja näyttää että yllän tavoitteeseen. Tavoitteena oli olla tekemättä yhtäänmitään ja näin saattaa myös tapahtua. Uusi työ on ollut mielenkiintoista mutta kuten varmaan kaikissa töissä, ensimmäiset viikot ovat haastavia ja niin myös tässä minun työssä, viikonloput tulee todella tarpeeseen.

 Tämä vallitseva maailman tilanne on omalta osaltaan haastava. Vaikka olen koittanut taidolla sivuttaa kaiken pandemiaan liittyvän uutisoinnin ja olla lähtemättä mukaan siitä aihteuneeseen hypeen (lue: hysteriaan) niin kerrannaisvaikutukset osaltaan ohjaavat myös omaa elämää ja siksi toivonkin että tämä hypetys olisi pian ohi.

 Olen saanut rakenneltua kotitoimiston kuntoon ja ainakin jokatoinen päivä tulee tehtyä töitä täältä kotoa. Aikanaan valitsin asunnokseni asunnon mukavalla näköalalla joten mikäs tässä kotitoimistossa on istuessa. Aamuisin olen pyöräillyt kotoa - kotitoimistolle ja iltaisin takaisin.

 Olisi ehkä mukavaa jos tässä kotona olisi muutakin elämää. Ymmärrän että lapsiperheissä etenkin kotitoimistotyöt saattavat olla aika haasteellisia mutta tässä yhden henkilön taloudessa sitä toivoo hieman elämää ympärilleen, ainakin illalla kotitoimistolta kotiin pyöräiltyä tämä koti näyttää kovin toimistolta edelleen...

 Tuo Bruggerbergin metsä joka muuten alkaa 100m ulko-ovelta on lempipaikkani, tuosta metsänreunasta alkaa viisi kilometriä pitkä kukkula Idän suuntaan ja tuolla männikössä kulkee jos jonkinmoisia kivoja polkuja, pääpolku on kukkulan reunaa kukkulan ymäpäri ja joskus siellä saattaa nähdä peuroja, jos sattuu olemaan liikkeellä illan hämärtyessä aloittavat pöllöt konserttinsa ja se on kivaa kuultavaa. Siellätäällä on lähteitä joista voi juoda vettä joten varsin rentouttava metsikkö se on.

 Sveitsissä eletään aikaa ennen mahdollista toista "lockdownia" tulevalla viikolla käsittääkseni turvatoimia kiristetään entisestään. Jos tästä kotitoimistotyöstä tulee jokapäiväistä niin mietin tarkkaan jos siirrän olemukseni Suomeen tekemään tätä työtä, olisi kiva olla lähempänä omaa kultaa ja muita tuttuja ihmisiä.
 

Ei kommentteja: