18.10.2020

Uusi auto

 Sveitsistä terveisiä. Täällä on syksy saapunut ja uudet työkuviot ovat olleet kiehtovia, joskin aika haastavia. Mutta eiköhän tässä joka päivä opi jotain uutta ja hiljalleen työ alkaa tuntua ihan siedettävältä.

 Kun vanhaa mersua en enään saannut Sveitsissä tieliikennekelpoiseksi, ajelin sen loppukesästä Suomeen ja nyt oli uuden auton hankinnan aika. Paikallisesta autoliikkeestä löytyi vaatimuksia vastaava menopeli ja sitä olen tässä viikonlopun testaillut. Vaikka auto itselleni on lähinnä kulkuneuvo, on jokseenkin tärkeää että se on kunnollinen sellainen ja nyt tämä vuosimallin 2012 kulkine saa hoitaa tehtävää tästä eteenpäin. Merkkiä en vaihtanut. Puntarissa oli BMW mutta lueskeltuani nettipalstoilta bemarissa ilmenneitä vikoja päädyin pysyttäytymään johtotähdessä edelleen.


 Uusi viikko aluillaan. Nimeltä mainitsematon pandemia jyllää taustalla ja uskon että jossain vaiheessa taasen toimistotyöt vaihtuu kotitoimisto hommiin, eipä siinä, olen valmis myös työskentelemään kotona vaikkakin olisi kiva kun toinen puoliskokin asuisi jo näillä kulmilla niin kotona viihtyisi mukavammin, kaikki ajallaan...



 

Ei kommentteja: