8.9.2020

Uudet tuulet puhaltaa...


 Terveisiä Itävallasta. Tuli tällainen pikakomennus tänne Leoben pieneen teollisuuskaupunkiin. Tällaisia pikaisia ja vähemmän pikaisia keikkoja on viimeiseen kolmeentoista vuoteen mahtunut aikalailla. Suurin osa maapallosta on tullut kierrettyä ja aika paljon ja monenlaista nähtyä. On ollut jonkinmoinen itseni näköinen rikkaus kulkea ja kokea, vaikkakin itse matkustamisen hohdokkuus on karissut jo kauan sitten. Tällaista reppumiehen elämää kun elää niin elämän ilot kyllä löytyy muualta kun jonkun matkan päästä.

 Onhan tähän reissumiehen taipaleelle osunut kaikenmoista mutta nyt vasta viimeaikoina jotain mainitsemisenkin arvoista. Olen löytänyt onneni ja hänen kanssaan on mukava suunnitella tulevaisuutta, siitä ehkä voidaan myöhemmin yhdessä kertoa enemmän mutta tämä ukkeli on kyllä korviaan myöten rakastunut ja nyt muutaman elämän kuprun jälkeen jopa taitaa ymmärtää mitä se oikea rakkaus tarkoittaa... Näyttää että elämään annetaan ja elämästä otetaan mutta katkeroitua ei saa, jotkut elämän tapahtumat näyttävätkin olevan vain valmistautumista johonkain suurempaan, niin kuin toivon että koko elämäkin on.

 Tänään toimistolta lähtiessäni lyötiin kouraan suljettu kirjekuori jossa päällä luki salainen.. Tiesin kyllä mitä se sisältää mutta kiireen keskellä lupasin avata kuoren lentokoneessa matkalla Wieniin kun sain hetken aikaa rentoutua penkkiin köytettynä.
 Kun reilun kolmentoista vuoden jatkuvan reissaamisen jälkeen avaa lentoemännän tarjoaman kahvin siivittämänä kirjeen joka sisältää mieluisan työsopimuksen tuumaa siinä tällaisella karskillakin miehellä vähän silmäkulma kostua. Työsopimus oli tarkoitettu lennolla allekirjoitettavaksi ja laskeuduttua piti siitä lähettää kuva johtoportaalle. No lähetin kuvan ensin kumppanilleni ja sitten vasta sinne johtoportaalle..
     Toivon että nämä elämän arvot vastakin pysyy tärkeysjärjestyksessä. Ei mikään enään koskaan mene elämän tärkeimmän asian edelle ja se tärkein asia on osata rakastaa ja osata olla rakastettu.

 Noista työhommeleista voin kirjoitella Lokakuun alun jälkeen kun aloitan uusissa tehtävissä mutta tuo tärkein viesti olkoon kuitenkin että hän on aivan mahdottoman ihana...

 Rauhaa ja rakkautta!

-teemu-

 

Ei kommentteja: