27.8.2020

Kukkuu mun blogi, vieläköhän tämän saisi heräteltyä?

  Terveisiä Sveitsin kodista. Kuten kuvasta näkyy en tätä blogia ole päivittänyt sitten maaliskuun jälkeen. Nyt on kesälomat ja kaikenmaailman koronalomat ja etätyöt takanapäin ja jälleen keskityn kastelemaan kukkia täälläl Sveitsissä ja siinä ohessa harrastan muumoassa töissä käyntiä.

 Vuosi 2020 on ollut sangen erikoinen, itse lopetin uutisten seuraamisen tuossa maaliskuussa kun tuumasi stressi alkaa nousta kaikemoisista maailman vallitsevista tilanteista johtuen, vaikka nimeltä mainitsematonta maailmantilannetta olen tietoisesti väistellytkin, ihan vähän se on laittanut kapuloita rattaisiin myös meidän kesään mutta sangen vähän.

 Pääsääntöisesti kuluva vuosi on ollut elämäni paras, elämän palapeliin on löytynyt se puuttuva palanen ja onnellisempana kun koskaan katsellaan tulevaisuuteen ja suunnitellaa kaikkea kivaa ja kaunista. Noh, se siitä yksityiselämän tilanteesta.

 Kesäloma meni rennossa merkeissä yhdessä ja yhdessä ystävien kanssa Alavudella, välillä myös perheen parissa Keski-pohjanmaalla. Valitettavasti kumppanin kotiin ei matkustusrajoituksista johtuen vielä päästy mutta kaikki tapahtuu ajallaan. Uitua tuli tänäkesänä enemmän kun kenties koskaan aiemmin yhden kesän aikana ja uiminen jatkuu edelleen luonnonvesissä, Sveitsissä on täysi kesä aina vain.

 Ilmailu oli myös suuri osa kesän iloista, hankin toisen lentokoneeni Saksasta ja siellä se majailee edelleen vanhalla Itä-saksalaisella hylätyllä sotilaslentokentällä hallissa. Koitan tuota konetta rakennella kuntoon aina ajan salliessa ja toivottavasti viimeistään ensikeväänä se nousee siivilleen ja pääsee kotimatkalle kohti Suomea, valokuvasivullani on joitain kuvia koneesta.

 Työkuvioissa on tapahtumassa muutoksia, niistä ehkä kirjoittelen täällä myöhemmin lisää mutta olen havainnut että elämässä on tärkeämpiä asioita kun ryntäillä pitkin maapalloa leivän perässä, haaveilen tällä hetkellä tilanteesta että voisin antaa enemmän aikaa perheelle ja kumppanilleni ja vähentää reissaamista, se että tapahtuuko muutoksia pian vai tuonnempana ratkaistaan näillä näppäimillä.

 Mutta olkoon tämä nyt tässä, äijä täällä on onnellisempi kun koskaan ja voi sangen hyvin. Elämä on ihmeellinen sarja tapahtumia ja vaikka joskus on hetki että ei ymmärrä tapahtunutta on selkeästi huomattavissa että kaikella on tarkoitus ja jostain tätä showta ohjataan tavalla joka tuntuu olevan aika looginen ja hyvyyteen tähtäävä...

Ei kommentteja: