5.3.2020

Hiihtoloma Suomessa...

 Terveisiä Salonkylästä. Sain työmatkan päätökseen Venäjällä ja tarjoutui mahdollisuus olla viikko Suomessa tässä matkalla takaisin Sveitsiin.
 Täällä Suomessa olikin vielä talvi parhaimmillaan ja on tarjoutunut mahdollisuus käydä hiihtämässä kaiken monen muun harrastamisen ohella. Ollaan saatu olla yhdessä ystäväni kanssa ja onpa myös kelien puolesta tarjoutunut mahdollisuus aloittaa ilmailuharrastukset hieman etuajassa tälle vuodelle. Nyt on jo kuusi tuntia lentoaikaa lentopäiväkirjassa tälle vuodelle. Oli tarkoitus laittaa lentokone vakuutuksiin vasta huhtikuun alussa mutta sain vakuutusyhtiön ympäripuhuttua ja lentokausi alkoi jo maanantaina.
 Elämä on upeaa jälleen. Viime vuosi ja sen mukanaan tuomat ongelmat ovat taaksejäänyttä elämää ja nyt on aika katsoa tulevaisuuteen, elämä on kuitenkin määrämittainen ja jossain on määrätty rajat sen kestolle, tarkoituksena on ottaa kaikki irti tästä meneillään olevasta elämästä eikä kyllä ole mitään valittamista tällä hetkellä.
 Olen luvannut itselleni olla parempi kaveri kaikille vanhoille tuttavilleni, toivonkin että näemme kuluvan vuoden aikana jossain ja päästään vaihtamaan ajatuksia. Itse käyn nyt Suomessa mahdollisimman usein, aina kun työt sen vaan sallii ja vuoden päätapahtuma tulee olemaan kesäloma joskus Juhannuksesta eteenpäin.
 Omassa elämässäni on tapahtunut lyhyessä ajassa erittäin paljon miellyttäviä ja mukavia juttuja ja onnellisena miehenä otan vastaan sen mitä tarjotaan. En jaksa juurikaan muistella menneitä, on asioita jotka eivät edes ansaitse muistelemista ja tavoilleni uskollisena katson mielummin tulevaisuuteen kun menneisyyteen. Tästä alkakoon upea kevät ja kesää kohti mennään...

Ei kommentteja: