25.2.2020

Trastuitse from Russia!

 Terveisiä Severstalin metallitehtaalta Cherepovetsin kaupungista pohjois-länsi Venäjältä.
 Olen ollut täällä muutaman viikon metallitehtaan käyttöönottotehtävissä. Täällä on sellainen julmetun iso tehdas joka on tietysti ollut toiminnassa jo iät ajat mutta sittemmin asiakas on päätynyt modernisoimaan yhden metallivalssin ja Saksalainen tavarantoimittajan valitsi meidän taajuusmuuttajat ajamaan näitä metallivalsseja, ei pelkästään taajuusmuuttajat mutta myös muuntajat ja moottorit kuuluu meidän käyttöönottoon tällä kertaa.

 Tämä kaupunki on aika mukava paikka, olin yllättynyt kuinka paljon Venäjä on mennyt eteenpäin siitä kun joskus 2010 olin viimeksi Pietarin seudulla käyttöönottotehtävissä. Aika monilta osin tuntuu että Cherepovetsin katuelämä on jopa Suomalaisten pikkukaupunkien tasoa hieman edellä, onko sitten kyse rikkaasta metallikaupungista, en tiedä.

 Ihan paras juttu on että tällä kertaa ei tarvitse olla täällä jossain ihan yksin. Ystäväni lensi tänne hiihtoloman viettoon Suomesta ja voisi sanoa että tuntuu kovin mukavalta ja lähes kotoisalta lähteä aamulla hotellilta työmaalle.

Ei kommentteja: