18.1.2020

Perjantai ilta kotona Sveitsissä

Terveisiä Rinikenistä. Viikko toimistotöitä takana ja tällä viikolla jälleen oppinut paljon uutta. Töissä oli koulutusviikko ja toivottavasti oppi meni perille, tällä kertaa opiskelin omaan alaan liittyen metallitehtaiden käyttöönottoa.

 Edellinen viikonloppu meni mukavissa merkeissä Vaasassa. Kävimme myös saunomassa Kaustisella ja vaikka viikonloppu meni liian nopeasti, tuntui mukavalta käydä heti viikko joululoman jälkeen Suomessa uudelleen.

 Tämä alkava vuosi pitää sisällään monenlaisia käytännön järjestelyjä ja vaikka kaikki niistä eivät ole mukavia juttuja niin on elämässä kuitenkin varsin onnellinen vire tällä hetkellä ja erittäin mielenkiintoista on mennä kohti kevättä ja kesää...
 Vaikka ajatukset ovatkin Suomessa, täällä Sveitsissä hoidan arkisia askareitani ja koitan pitää pystyssä tätä yhden miehen taloutta. Nyt viikonloppuna on luvassa kodin perusteellinen siivous, huomenna lauantaina ajattelin käydä tv- kaupoilla että näkee Ulla Taalasmaata vähän isommalta ruudulta.
 Sveitsissä on kirsikkapuut kukassa ja kelit on varsin mukavat, aamuisin on hieman pakkasta mutta muuten kyllä tykkään ilmastosta täällä.
 Suomessa käyn satunnaisesti pitkin kevättä ja viimeistään Pääsiäislomalla saan oman lentokoneen taas lentokuntoon ja siitä alkaa ilmailukauden harrastukset. Nyt talvella keskityn koneen kirjanpitoon ja pieniin huoltotoimenpiteisiin aina Suomessa käydessäni. Lentokoneen omistaminen on harrastusta myös silloin kun olen Sveitsissä, paljon riittää suunniteltavaa ja järjestelemistä että kone on turvallisessa kunnossa kun taas saa ilmaa siipien alle. Toivonmukaan tulevalla kaudella ei tarvi kovin paljoa lennellä yksin, siitä myöhemmin lisää :)
 Hyvää viikonloppua täältä Sveitsistä.

Ei kommentteja: