8.1.2020

Vuosi 2020 on alkanut...

 Olen ollut hyvin kiireinen enkä ole kerennyt päivittämään blogia mutta jos nyt muutama rivi. Vuosi 2019 oli elämäni ikävin vuosi ja se on nyt takanapäin. Mennyt vuosi myös antoi paljon ja ehkä päälimmäisenä on mielessä kiitollisuus todellisia ystäviä ja perhettä kohtaan.

 Todelliset ystävät ovat sellaisia jotka ovat elämän pimeinä päivinä rinnalla ja jaksavat nähdä tulevaisuuteen ja auttaa itseäkin etenemään silloin kun elämän polku on kivinen. Tapanani ei ole kuitenkaan jäädä tuleen makaamaan ja jos elämässä sataa lunta tupaan on silloin parempi kurkata peiliin ja jatkaa juoksua..

 Elämässä on kuitenkin asiat todella hyvin. Vaikka syksy oli haastava työn ja oman terveyden kannalta, antoi Joululoma Suomessa aikaa ladata akkuja ja asettaa uusia tavotteita elämään. Työt jatkuu nyt entiseen malliin, kiva kotini Sveitsissä on edelleen paikallaan ja monenlaisia ajatuksia ja tavoitteita olen asettanut alkavalle vuodelle.

 Minun elämässä tämä työntekeminen sääntelee paljon ajankäyttöäni. Vielä toistaiseksi aion asua täällä Euroopan ytimessä ja hoitaa päivittäisiä askareitani vanhaan malliin. Keikkakalenteri täyttyy kovaa kyytiä ja ei aikaakaan kun taas olen matkalla jonnekkain. Täällä Sveitsissä minulla ei tällä hetkellä ole juurikaan henkilökohtaista elämää mutta siksi panostankin vapaisiin ja koitan aina edetä lomasta seuraavaan. Lomat ja vapaat olen myös tänävuonna ajatellut viettää pääsääntöisesti Suomessa. Harrastukset, perhe ja ystävät saavat kerta toisensa jälkeen suunnittelemaan reissuja pohjanmaalle ja vaikka juuri Loppiaisena tänne Sveitsiin palasinkin, on seuraava matka Suomeen jo varattu joten ei Suomi kyllä unohtumaan pääse.

 Tämä alkuvuosi tulee selkeyttämään elämääni monella tavoin, sitä mukaa kun asiat selkenee on ne yksi kerrallaan luettavissa täällä blogissa. Myös iloisia asioita on tapahtumassa, ehkä niistäkin pari riviä hieman tuonnempana... Mukavaa talvea sinne Suomeen, tulisipa sinne luntakin jossain vaiheessa.

Ei kommentteja: