24.12.2016

Hyvää Joulua kullekkin säädylle!


Niin Joulu joutui jo taas Pohjolaan, niin jouduin minäkin... On ollut valtavan synkkää, ihmiset ovat vaikuttaneet kovin synkiltä ja kuluneen viikon on vaikuttanut kun kaikki yrittäisivät synkistellä kilpaa vallitsevan kelin keskellä... Mutta, - Onkos tullut kesä nyt talven keskelle...? Joulu toi Joulun taikaa ja aamulla herätessämme satoi lunta värjäten maan valkoiseksi, se näkyi myös ihmisten kasvoilla nopeasti.
 On mahtavaa että Pohjolan pimeyden keskellä on tällainen Joulun juhla tuomassa valoa pimeyteen. Itse henkilökohtaisesti olen useaan otteeseen tuumaillut että vietän tulevat Joulut kotona Amerikassa mutta on tässä Suomen Joulussa kuitenkin se jokin..
 Meillä murun kanssa on meneillään todella kiireinen Joululoma. Murun juhlat on juuri saatu juhlittua, nyt on Joulu ja välipäivinä aletaan pistää hänen kotiaan pakettiin Vaasassa. Muuttohommat pitää olla valmiina ennen vuodenvaihdetta. Tammikuun alussa lähdetään sitten yhdessä kohti uusia seikkailuja merien taakse.
 Vietämme Jouluyötä perheidemme parissa, hän omansa ja minä omani täällä Kaustisella. Huomenna Joulupäivänä kokoonnumme suurelle perhe-illalliselle Alavudelle vaimoni perheen pariin ja siitä suuntaamme takaisin Vaasan kotiin.
 Mutta nyt kaikille oikein rauhallista Joulua ja muistetaan kaiken askareiden, ilojen ja murheiden keskellä kuitenkin Joulun sanoma, olemme vain osa tätä suurta juhlaa mutta emme ole pääosassa...

Ei kommentteja: