31.12.2016

Onnellista Uutta vuotta 2017

 Vuosi 2016 kääntyy historiaan ja uusi vuosi on aluillaan. Kun saan tämän tekstin kirjoitettua, mennään vaimon kanssa vähän paukuttamaan raketteja.
 Meidän Joulun aika on ollut todella stressaava monenlaisien järjestelyjen ja muuttokuormien kanssa mutta olemme päättäneet selättää stressin ja loman viimeiset päivät koitamme hidastaa tahtia.
 Uusivuosi menee täällä Salonkylässä minun perheeni parissa. Huomenna Sunnuntaina siirrytään Etelä-Pohjanmaalle tekemään loppu valmisteluja mökille ja Keskiviikko aamuna on sitten lennot kohti Amerikkaa.
 Vuosi 2016 on ollut niin hyvä vuosi että on vaikea toivoa mitään parempaa tulevalle vuodelle mutta toivoisin että maassa olisi rauha ja että ihmisten välille saataisiin hyvä tahto ja se säilyisi. Aina tässä maailmassa jotkut ihmissuhteet toimii paremmin kun toiset mutta se on meistä jokaisesta itsestä kiinni korjataanko vanhaa vai rakennetaanko uutta..
 Olimme muutama yö sitten ensimmäisen yön mökillä. Saimme vaimoni sisarilta valtavasti apua muutto hommissa, tuli kyllä tarpeeseen. Sauna lämmitettiin ja kävin kylätiellä lenkillä. Oli todella pimeä ja hiljainen kylätie Luopajärveltä kohti Kurikan rajaa, tähtitaivaan alla sai juoksennella aivan yksin.

Ei kommentteja: