17.9.2016

Amerikkalainen ajokortti



 Kas noin, nyt on Amerikkalainen ajokortti lompakossa. Saavuttuani tänne Texasiin annettiin vuosi aikaa muuttaa kansainvälinen ajokortti paikalliseksi. Paikallista ajokorttia varten piti suorittaa niin kirjalliset kokeet kun ajokoekkin.
 Kirjallisia kokeita varten opiskelin yhden päivän verkkokurssin jonka päätteeksi sai suorittaa kokeet ja siitä tulostaa itselleen todistuksen. Todistus kourassa kävin varaamassa paikallisesta valtion toimistosta ajokoe ajan.
 Itseasiassa kävin ajokokeessa jo keväällä mutta en kehtaa tunnustaa että pomppasin kokeen peruutuskokeessa joten jätän mainitsematta... Toisella yrittämällä ajokoe meni läpi ja näin puolitoista viikkoa ajokokeesta tipahti postiluukusta varsinainen kortti.

 Täällä viikko on ollut todella kiireinen, aivan liian paljon töitä mutta onneksi nyt Perjantai iltana alkaa mielestäni ansaittu viikonloppu. Lentämässä kävin viime viikonloppuna joten tälle viikonlopulle taidan suunnitella vain liikuntaa, hyvää ruokaa ja rentoutumista. Kelit täällä on sitä tasaista vajaata 40c lämpöä päivisin, näin syksyä kohti joskus saattaa ripsauttaa vähän vettä mutta ei mitenkään liikaa.
 Mukavaa viikonloppua ja uutta viikkoa Suomeen. Täällä alkaa olla vaalihuuma aika kovaa presidentin vaalien suhteen...

Ei kommentteja: