13.8.2016

Viikko yksin Amerikassa...

 Perjantai ilta Amerikassa. Ilta on pimentynyt ja pian on aika mennä nukkumaan hyvissä ajoin että on aamulla ennen kuutta valmiina lenkille. Täällä on pakko käydä lenkillä ennen auringonnousua jos tuumaa käydä.
 Perjantai ilta hurahti uima-hallissa sekä ruokaostoksilla. Tuossa puutarhassa popsin kertakäyttö salaatit, katselin lentäviä koneita ja kävin auringonlaskun aikaan pyöräilemässä. On tullut tavaksi ajella maastopyörällä pitkin rullausteitä auringon laskiessa, musiikkia ja ilmailuradiota kuunnellen ja nauttien komeasta luonnon näytelmästä, auringonlasku tässä kentällä näyttää ihmeen upealta, joka kerta kun se laskee tiedän että se nousee Suomen taivaalle ennen kuin päivä täällä valkenee, tai ei se minnekkään nouse vaan maapallo vaan pyörähtää siten että alkaa valjeta...

 Suomen televisiosta katselen puoliyhdeksän uutisia ja radioamatööri radiossa jotkut Amerikalaiset radioamatöörit puhuu niitä näitä.

 Tällaista on elämä täällä. Muru on nyt siellä Suomessa, vielä en tiedä nähdäänkö vasta Joululomalla mutta sitten toivottavasti näitä taukoja ei enään tulisi, hänen opiskelut kun valmistuu Joululle niin sitten aletaan hankkiutua saman katon alle.

 Amerikalainen työtahti on kova, se on yllättänyt itseni useaan kertaan ja on todella hatusta kiinni pitämistä että pysyy tämän arjen myllerryksen vauhdissa. Työ on haastavaa ja odotukset sen mukaisia, joskus tuntee itsensä vähän mitättömäksi haasteiden edessä mutta kiitollinen saa olla tästä kokemuksesta, luulisi taitojen kehittyvän kun jatkuvasti on uusien ongelmien edessä..

 Rentoa viikonloppua täältä Texasista, itse aion liikunnan lisäksi vain rentoutua ja syödä hyvin.

Ei kommentteja: