24.8.2016

Amerikan arkea...

 Täältä Amerikasta ehtoota tai myöhäistä iltaa.. Tänään on ollut internetti poikki joten joutuu kännykkäyhteyden varassa kirjoitella. Lähistöllä oli muuntajapalo ja töistä tullessani oli koko taivaanranta savun peitossa, olisiko sitten nettikin mennyt siinä samalla.

 Amerikan kiivas arki saa ajan juoksemaan vauhdilla. Viikot mennä hurahtaa ja tuntuu että koko ajan on kiire jonnekkain. Alan ymmärtää noita pikaruoka paikkojen paljoutta, ihmisillä ei täällä yksinkertaisesti ole aikaa pysähtyä mihinkään pidemmäksi aikaa joten ruokailutkin pitää hoitaa lennossa. Mahtaa täällä olla sydänkohtauksia paljon kun koko ajan on niin hektistä.

 Urheilua olen hieman lisännyt. Uintia, juoksua ja pyöräilyä sopivissa määrin. Ruokailu on täällä sen verran haastavaa että pakko vastapainoksi koittaa pitää äijä liikkeellä ettei iske lihous.
 Lomista haaveilisin jos uskaltaisin, enemmänkin haaveilen siitä kun täällä joskus pistän hanskat naulaan ja lähden Suomeen. Onneksi vaimo on nyt käynnistämässä viisumi prosessia joten odotettavissa on iloisia muutto uutisia toivottavasti alkuvuodesta.
 Tällaista tasaista arkea täältä erään lentokentän laidalta...

Ei kommentteja: