8.8.2016

Kesäloma 2016 suoritettu


Meidän perheen yhteinen kesäloma on päättynyt ja tahoillamme vaimon kanssa keskitymme haastavaan loppuvuoteen. Vaimoni lähti Lauantaina matkaan kohti Suomea ja siellä hän viimeistelee syksyn aikana opiskelunsa ennen tänne Texasiin muuttoa.

 Vaikka itse olenkin ollut jo Heinäkuun alusta lähtien töissä, on tuntunut lähes lomalta kun on saanut illat olla yhdessä ja nukahtaa sekä herätä yhdessä samasta paikasta, aivan huippu elämää.

 Täällä Texasissa vietettiin tällä kertaa viisi viikkoa yhdessä. Luulen että meillä molemmilla silmät aukesi entistä enemmän siihen millaista arki tulee täällä olemaan. Osaltani olen edelleen täällä vain käymässä, en tänne suinkaan jäämässä. Se käynti todennäköisesti on kuitenkin sen mittainen että on järkevää asustella täällä yhdessä hetken aikaa, mietitään sitten tuonnempana jos vaikka Suomeen muutettaisiin, Etelä-Pohjanmaalla olisi kiva asua.

Itselläni vielä muutaman viikon työkuviot pitävät minut tässä Houstonin kaupungissa. Meillä on yksi projekti meneillään jossa toimin seuraavat pari viikkoa "saitti-managerina" kun teemme testauksia loppuasiakkaalle toimitettaville laitteille ja sähkötiloille. Aamuisin pöristelen autolla tuonne kaupungin länsi-reunalle noin 50 mailia ja iltaisin takaisin, tiet ovat nopeita ja pääsääntöisesti vauhti on noin 150km/h työmatkalla.
 Nyt kun lomat on ohi tarttee taas ottaa itseään niskasta kiinni. Liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja olisi tarkoitus vaalia syksynmittaan. Ei kyllä tosin tunnu syksyn tulo täällä tippaakaan. Tänäänkin oli +39°c varjossa ja jotain sellaista se on ollut päivisin jo reilun kuukauden, hieman on tottunut mutta kyllä tulee Kazakhstanin aroja ikävä kun tuolla helteessä koittaa urheilla..

 Mukavaa Elokuun viikkoa Suomeen...

Ei kommentteja: