20.9.2022

Puolan Szczecinistä iltaa...

  Pitkästä aikaa työmatkalla. Tällä kertaa Puolan luoteiskulmassa. Onneksi vain kolmen päivän reissu ja huomenna kohti kotia. Sunnuntaina lensin Zurichistä Berliiniin josta köröttelin vuokra-autolla tänne kohteeseen. Täällä suuri Polymeeritehdas on tulossa käyttöönottoon ja kävin suorittamassa niin sanotun Site kickoffin meidän tiimille että saavat kääriä hihat ja alkaa hommiin. Nykyään joutuu itse pysyä etäällä oikeista töistä niin saa vaan vierestä ihailla kun ammattilaiset tekee töitä.

 Hetkeen en taas ole tänne kirjoitellut, meillä on kotona niin kivaa että tahtoo jäädä blogin päivitys vähemmälle. On ollut tähän asti tapahtumarikas vuosi, toimistotöitä olen paiskinut ja muutaman kerran on käyty Suomessakin. Juhannukselta alannut kesäloma oli toki vuoden kohokohta ja siinä kerettiin Suomen lisäksi reissata useissa paikoissa mm. Kreikassa ja tietenkin Venäjällä.

 Nykyään reissutön lopettaneena osaa arvostaa ihan kotona vietettyä aikaa. On ottanut tovin sopeutua siihen ettei aina tarvi olla matkalaukut pakattuna ja oppiminen ihan normaaliin elämään oli hieman haastavaa mutta nyt se tuntuu ainoalta oikealta. 15 vuotta tuli reissattua ja lähes kaikki nähtyä, nyt olen iloinen kun saa murun kanssa nähdä jotain uutta aina sillointällöin.

Ei kommentteja: