5.8.2021

St Ruprecht Itävalta

 Terveisiä Itävallasta. Olen saapunut tänne naapurimaahan pienelle työmatkalle ja eniten odotan pääsyä takaisin kotiin. Nykyisessä työssäni ei ole onneksi enään tarkoituksenmukaista matkustaa. Joskus kuitenkin tilanne vaatii että lähtee itse paikanpäälle selvittelemään asioita.

 Tällä kertaa olen täällä pienessä Itävaltalaisessa kylässä tavarantoimittajamme luona selvittelemässä miksi tuote ei vastannut odotuksiamme ja syitä sille miksi tuote ei toiminut niin kuin piti. Täällä paikallisessa moottoritehtaassa olen saanut hyvän vastaanoton ja työn puolesta matka on edennyt mallikkaasti.

 Nykyisessä työssä jossa hoidettavanani on useita projekteja ympäri maailmaa samaan aikaan, on hankalaa irrottautua toimistolta ja yrittää keskittyä vain yhteen projektiin, muut projektit ei odota ja se aiheuttaa pitkiä ja hankalia työpäiviä. Jos eilinen menikin puoleen yöhön saakka hotellilta työskennellessä, tänään päätin ottaa illan ihan vaan itselleni ja kävin lenkillä paikallisissa peltomaisemissa, kylpylän saunaosastolla saunomassa ja söin hyvän illallisen. Kuitenkin niin tämän päivän kun muidenkin kohokohta oli puhelu kotiin.

 Elämässä olen matkustanut paljon, viimeiset vuodet on mennyt tienpäällä ja maailmaa on tullut nähtyä monelta kantilta. Onneksi nyt on viimein elämään löytynyt kumppani joka on laittanut omatkin ajatukset uusiksi ja on miljoona kertaa kivempaa pysyä kotona Sveitsissä ja herätä aamulla oman kullan viereltä kun olla matkalaukku sängyn vieressä jossain hikisessä kylpylähotellissa..

 Huomenna perjantaina pääsee kotiin. Jossain joutuu käydä koronatestin tekemässä että illansuussa hyväksytään Wienissä koneeseen mutta jos ja kun kaikki menee suunnitelmien mukaan on muru odottamassa Brugin rautatieasemalla reissusta rähjääntynyttä miestään kotiin, sitten en taas halua lähteä yhtään mihinkään.

Ei kommentteja: