19.5.2017

Terveisiä Sveitsistä!

 Täällä Sveitsissä on kevät pitkällä. Saavuin tänne Sveitsiin työmatkalle kuluneen viikon Maanantaina ja näin Perjantaina on jo viikon aherrukset ohitse. Olen tämän viikon viipynyt täällä Turgissa ja tietysti tutussa majatalossa yöpyen, tämä Bed and Breakfast talon perhe on minulle jo lähes kymmenen vuoden ajan ollut kuin toinen koti ja tämä on yksi paikka maailmassa jossa todella voi rentoutua.
 Työn puolesta meillä on ollut meneillään Expert päivät meidän useammalle taajuusmuuttaja tuotteelle, vähän sellainen pakollinen juttu käydä kahden vuoden välein uusimassa omat sertifikaatit ja tapaamassa alan kolegoita maailman laajuisesti. On kyllä ollut yllättävän mukava työmatka.
 Minulle Sveitsi matkakohteena on muutenkin mieluisa. Täällä on työn ohessa tullut harrastettua liikuntaa, lenkkeiltyä upeissa maastoissa, uitua ja teinpä pitkän pyörälenkin Saksan puolellekkin Tiistaina.
 Olen myös huomannut että Sveitsi on todella upea maa. Nyt täällä ollessani on ollut hassua huomata kuinka tätä paikan komeutta ja mukavuutta ei osannut silloin arvostaa näin paljoa kun täällä itse asuin, nyt tuntuu täysin erilaiselta ja se saakin mielessä analysoimaan onko kenties nykyisessä kotimaassamme jotain vikana kun edellisessä paikassa olo tuntuu mielekkäämmältä.
 Oli miten oli, Maanantaina pääsen takaisin kotimatkalle. On jo ääretön ikävä vaimoni luokse ja harmittaa kun hän ei ole täällä kanssani jakamassa näitä Sveitsin positiivisia kokemuksia, toivottavasti päästään yhdessä pian tänne takaisin.
 Mukavaa viikonloppua täältä Sveitsistä toivotellen...

Ei kommentteja: