7.5.2017

Kevät on koittanut...

 Terveisiä Texasista pitkästä aikaa. Pahoitteluni etten ole päivitellyt blogia hetkeen, olen elänyt ihan oikeaa elämää täällä Amerikassa vaimoni kanssa ja jäänyt siinä sivussa vähän blogin päivitykset vähemmälle. Edelleen suosittelen lukemaan Terhin blogia, sitä kautta toivottavasti välittyy kuulumisia täältä mantereelta.
 Kiirettä on ollut työrintamalla. Meitä Taajuusmuuttaja spesialisteja ei ole liikaa täällä suunnalla ja nyt kun muutama on vielä jäämässä eläkkeelle niin lähes koko ajan on keikka joko päällä, alkamassa tai edellinen loppumassa. Välillä koitan keretä käymään kotona, onneksi kahta viikkoa pidempään ei tarvi olla yhtäsoittoa reissussa.

 Elämä muuten on ollut suhteellisen mukavaa. On hauskaa kun ei tarvi enään asua täällä yksin ja hiljalleen alkaa tottua siihen että myöskään päätä kaikista asioista yksi, ei tarvi päättää..

Makoilen aurinkotuolissa tässä päivänvarjon alla, kylmää "nolla kalorijuomaa" pullo vieressä, vietän Sunnuntaita katsellen lentokoneita tässä kotikentällä. Vaimo on koulun puolesta harjoittelussa koko päivän joten itse saa vain olla ja huilata.
 Päivä alkoi aikaisin, aamulla viideltä osallistuttiin kummitytön ristiäisiin Skypen välityksellä. Odotamme innolla kesäkuuta kun pääsemme Suomeen tapaamaan uutta kummityttöä ja toivottavasti myös kaikkia vanhojakin kummityttöjä...
 Ilmailua on tullut harrastettua, ei liikaa mutta kuitenkin. Eilen olin ilmassa vajaa kolme tuntia, ensin Cessna 152 pikku koneella kävin yksin hakemassa emännälle salaatit toisen läheisen lentokentän baarista ja ilta-päivästä lensin tyypit Garmin G1000 lasiohjaamolla varustetulle Cessna 172 koneelle, oli kiva lento joka päättyi onnistuneeseen simuloituun pakkolaskuharjoitukseen, toisinsanoen lennonopettaja työnsi koneesta yllättäen tehot pois kentän lähistöllä ja sitten piti laskea kone turvallisesti kentälle ilman moottoria, taisi olla hyvä pakkolasku kun vaimo takapenkillä ei edes huomannut että harjoittelimme pakkolaskua :)

 Tällaista täällä, kesälomalle lähdetään 10.6. kohti Etelä-Pohjanmaata. Jalasjärvellä odottaa kesämökki ja tulin tässä hankkineeksi jälleen matkailuvaunun Suomeen odottamaan niin ei lopu majoitustila kesken Suomea kierrellessä. Todennäköisesti ainakin Oulun suunnalla matkaillaan lomalla, muitakin ideoita saa esittää ja tervetuloa piipahtamaan Jalasjärvellä. Lukekaahan sitä emännän blogia... Hyvää kevättä..

Ei kommentteja: