11.2.2017

Viikonloppu Houstonissa...

Terveisiä ABB:n vintiltä täältä Houstonin kaupungista, tulin tänne tietokonettani huollattamaan ja hieman oli aikaa kirjoitella tässä odotellessa. Mukava kun ei tarvi täällä toimistolla muutoin olla kun silloin kun on jokin ongelma, hoituu kotoa käsin toimisto hommat.
 On ollut jokseenkin vilkasta aikaa tämä alkanut vuosi. Kaikille blogin lukijoille toivotankin tervemenoa lukemaan emännän blogia sillä välin kun minä en kerkeä tätä päivittämään, siellä on huomattavasti laadukkaampaa tekstiä ja kuulumisia täältä Texasin auringon alta.

 Täällä on ollut varsin kesäistä tällä viikolla. Shortseissa tarkenee ja kiva on olla ulkona kun ei tarvitse palella.
 Tämän viikon olen ollut Houstonissa, muutama keikka on ollut lähellä mutta kuin ihmeen kautta ne aina peruuntuu ja saakin jäädä murun kanssa kotiin, ei paha ollenkaan.

 Olen aika monessa asiassa sitä mieltä että täällä Amerikassa hommat ei oikein toimi. Ihmeen saamatonta sakkia monessa asiassa ja se ehkä on yksi eniten itseäni vaivaavista asioista. Työrintamalla törmää tuon tuosta huonoihin ali-suoriutumisiin pääosin muiden kohdalta ja vaarana on että itsekkin tottuu tähän paikalliseen "hälläväliä" meininkiin jollain aikavälillä. Ymmärrän kyllä miksi Suomalaiset ovat arvostettua työvoimaa Amerikan mantereella.

 Mutta muuten viihdytään toistaiseksi täällä. Viime viikonloppuna tapasimme muita Houstonin alueen Suomalaisia eräässä puistossa ja se oli kiva juttu, täällä pienikin yhteisöllisyys on merkittävä juttu. Torstai iltaisin käydään naapureiden ja ilmailu porukan kanssa pihvi- illallisella kotimme läheisessä ravintolassa, tässäpä kuva eiliseltä illalliselta. Tällainen yhteisöllisyys on tärkeässä asemassa kun rakentaa elämää täällä merien takana.

Ei kommentteja: