31.1.2017

Kiivaat pari viikkoa

On ollut aika "hässäkkää" viime aikoina. Edeltävät kaksi viikkoa olin New Orleanssissa keikalla ja tein ympäripyöreitä päiviä, Perjantaina pääsin kotiin Houstoniin ja nyt tänään Maanantaina ajelimme tänne Orleanssiin takasin.

 Oli erikoiset pari viikkoa olla erossa vaimostani, nyt kun viimein hän on samalla mantereella niin velvollisuuksien hoitaminen tuntuu rankalta mutta tosi kiva oli palata kotia. Tämä selkeästi vaatii totuttelua mutta kyllä elämä on saannut uuden merkityksen.

 Viikonloppuna otettiin rennosti, eilen Sunnuntaina käytiin lentelemässä Texasin perämailla. Minun pitää valmistautua ensimmäiseen tarkastuslentoon lupakirjan pitämiseksi voimassa ja hieman harjoiteltiin illalla kaikenlaisia lento juttuja.
 Tänään Maanantaina ajelimme yhdessä, vaimoni lähti tänne työmatkalle mukaan ja pöristelimme Texasista Louisiaanaan vajaassa kahdeksassa tunnissa. Käytiin illan päälle lenkillä Lake Frontin alueella suuren järven rannassa kulkevalla polulla. Ehkä tämä reissu on vain muutaman päivän mittainen ja päästään Keskiviikkona tai Torstaina paluumatkalle.
 Tällaisia kuulumisia täältä..

Ei kommentteja: