2.12.2016

41 vuotta lasissa...


 Tervetuloa synttäreille, tänään oli 41 syntymäpäivä ja tähän on tultu. Ensimmäinen syntymäpäivä naimisissa olevana miehenä, niin moni asia on ensimmäinen asia tässä siviilisäädyssä ja etenkin ensimmäistä Joulua kovasti odottelen.
 Tänään en tavannut ketään tuttua, eli syntymäpäiväni meni hyvin itseni näköisesti suunnilleen näin se on mennyt jo vuosia mutta muutos on luvassa pian.
 Vaimolleni lupasin eilen että teen jotain kivaa ja niinpä olikin varsin ilmailullinen synttäripäivä. Aamulla hämmästellessäni monia onnentoivotuksia netissä varasin itselleni lentokoneen ja ennen aamiaista löysin itseni jo valmistelemasta Cessnaa lennolle. Ajelin tästä Houstonin pohjois nurkasta tuonne läntiseen Texasiin halki maaseutujen ja laskeuduin tuonne vajaan parinsadan kilometrin päähän ensimmäiselle pysäkille. Koska tämä oli työpäivä niin siinä lennon aikana puhelin piippaili vähän liikaakin, hoidin sitten ensimmäisellä pysäkillä muutaman työpuhelun ja jatkoin kohti seuraavaa kenttää. Brenhamissa kävin syömässä kenttä ravintolassa salaatit ja kurvailin Cessnalla kotiin. Täytekakkua muistin syödä vähän joka käänteessä, piti vähän improvisoida kun varsinaista oikeaa kermaista "lusikkapullaa" ei ollut saatavilla, noh... porkkanakakku ajoi asian.

 Synttäreitä vietettiin etänä vaimon kanssa puhelimessa pari tuntia ja kun ilmailullisessa ympäristössä asustelee niin muutoin päivä meni mitä erikoisempia lentokoneita seuraillessa pihalla. Pyörälenkki, Uintilenkki ja läheisen Cowboy ravintolan "Thursday Steak Night" dinneri kruunasi päivän ja kun Salkkarit on katsottu on tämä syntymäpäivä vietetty, kiitos kun osallistuit blogin lukemisen muodossa .

PS. Ei 41v vielä kovin paljoa ole, eihän?

Ei kommentteja: