15.11.2016

Superkuu taivaalla...


 Terveisiä Texasista, täällä niin aurinko kun kuukin vielä nousee ja vaikka maassa on valittu uusi presidentti ollaan silti vielä hengissä, ydinaseetkaan ei taivaalla lentele mutta kuu on komea.
 Eilen kävin lentelemässä eteläisen Texasin taivaalla illalla pimeän tultua ja koitin tavoitella kuuta, en päässyt perille. Tänään viritin kameran ja otin vähän valokuvia, komea pallohan se on.

 Illinoisin keikka on ohi ja vietin viikonlopun kotona. Huomenna Tiistaina jatkan matkaa kohti New Orleanssin kaupunkia. Täällä Amerikassa on ensi viikolla Thank's Giving Day joka tarkoittaa kahta päivää vapaata töistä joten Torstaiksi varmaan kotiudun reissusta, ajelen aamulla työautolla Texasista Orleanssiin joka tarkoittaa koko päivän ajomatkaa.

 Täällä on edelleen päivälämpötilat yli kahdenkymmenen asteen mutta iltaisin on vähän viileää, nippanappa viitsii shortseilla pyöräillä auringon laskettua. Minä jo laskeskelen päiviä Jouluun ja odottelen että pääsee hetkeksi irti tästä Amerikan sirkuksesta, ei sillä kivalta tuntui tännekkin kotia tulla pitkän reissun jälkeen. Olen aika tyytyväinen tähän vaatimattomaan lentokenttä asuntooni, aina kun tänne saapuu olo on kun pikkupoikana karkkikaupassa....

Ei kommentteja: