2.7.2016

Kesäkoti myyty, lomat lopussa...


Tervehdys Kaustiselta. Täällä tultiin piipahtamaan asuntovaunun myyntijuttujen merkeissä sekä viettämään hetki laatuaikaa ennen kun on taas aika suunnata kohti Yhdysvaltoja.
 Eilen Perjantaina toimitimme uskollisesti palvelleen vaunumme uusille omistajille Lappajärven kirkonkylälle. Oli kieltämättä haikea eron hetki mutta tämä oli puhtaasti järkivalinta laittaa vaunu "lihoiksi" tällä hetkellä kun kesälomat Yhdysvalloissa on niin lyhyet. Vaunun arvo häviää ikään kun itsestään kun sitä ei käytä, vakuutusmaksut juoksee jne... Joten nyt näin ja vaikka vaunu oli upea yksilö, meidän silmäterä niin uudet omistajatkin olivat niin mukavia että kysyntä ja tarjonta, myyjä ja ostaja ja vähän kaikki vastasi toisiaan ja olivat iloisia...

 Tämä kesä on ollut vauhdikas, tärkeimpänä kuitenkin jää lomasta mieleen että ollaan perustettu vaimon kanssa ydinperhe ja ollaan saatu tavata meille läheisiä ihmisiä, joskin kovin rajoitetusti mutta avoin kutsu on esitetty kaikille saapua kahville ja kyllähän luonamme kävikin muutamia sukulaisia. Ymmärrettävistä syistä me emme lomalla reissaa pitkin ja poikin kun sitä teemme työksemme mutta jälleen ensi-kesänä olette kaikki tervetulleita kyläilemään luoksemme.

 Suomi on komea maa, on alannut hiljalleen ymmärtää mistä kaikesta sitä jää paitsi kun "hengailee" maailmalla. Suomen kesä on kuin postikortti ja jos se ei mielestäsi tunnu siltä niin meneppäs ihan luvan kanssa pihalle ihmettelemään, se nimittäin on komea ja ainutlaatuinen ja jos ei sitä vieläkään tajua niin muutappa Texasiin hetkeksi niin johan alkaa ymmärtämään.
 Itselleni on tämän loman aikana vahvistunut ajatus paluusta Suomeen. Kiinnostaisi kovasti päästä maaseudun rauhaan, löytää asunto jostain keskeltä ei mitään ja alkaa sinne luonnonrauhaan rakentamaan jotain pysyvää, saapa nähdä toteutuuko tällaiset haaveet joku päivä, vähintään kesämökki olisi tuollaisessa paikassa mukava.

 Täältä tähän.... Viikonloppu Suomessa ja Maanantaina Istanbulin kautta kohti Yhdysvaltoja. Tänään Lauantaina Alavudelle Ryskööt tapahtumaan ja siitä reitille kohti Vaasaa, huomenna Helsinkiin ja Maanantaina siis matkaan...

Ei kommentteja: