23.6.2016

Polaris jäänmurtajalla


Niin, jos vielä eilen oltiin vaimon kanssa häämatkalla olin sittemmin jo reilun vuorokauden seilaamassa Itämerellä. Tuli häämatkalaiselle pikainen avunpyyntö yhtiömme Helsingin konttorilta, oli saatava välittömästi äijä laivalle merikoeajolle ja niin vain olin helposti ostettavissa töihin vaikka pahalta tuntuikin jättää muru Haikon kartanoon.
 Polaris jäänmurtaja on Suomen uusi ja nykyaikainen jäänmurtaja ja valmistautumaisillaan Artechin Helsingin telakalla näillä hetkillä, merikoeajot on tapahtuma jossa laivaa myydään asiakkaalle ja sellaisiin pääsin osallistumaan näin Juhannuksen alla.
 Laivalla oli mielenkiintoisia haasteita, tällä kertaa jätimme hommia vielä tuleville viikoillekkin mutta minä lähdin Juhannuksen viettoon Pohjanmaalle. Laiva tuli laituriin näin Torstai iltana ja nyt istun Valtion Rautateiden junan kyydissä joka kiitää ohjuksen lailla halki kesäöisen kauniin Suomen maan. Haaveilen kyllä vielä palaavani tähän maahan, ei varmaan osaa arvostaa tätä kesäyön komeutta ellei ole käynnyt ottamassa vähän ulkomailta vauhtia.
 Toivottelen tässä tasapuolisesti kaikille Hyvää ja rentouttavaa Juhannusta, koitetaan pysyä pinnalla vaikka sitten jäänmurtajalla...

Ei kommentteja: