12.1.2017

Arjen rutiineita Amerikassa

Terveisiä Houstonista. Joululoman jälkeen ollaan oltu täällä jo viikko ja monenlaista ollaan saatu aikaiseksi. Paljon kaikenlaista käytännön juttua järjesteltävänä ja paperihommia vaimon saapumisen johdosta, tänään viimeisimpänä käytiin hakemassa hänen paikallinen sosiaaliturvatunnus.
 

 Minulla meni Mersun kanssa sukset ristiin sitten viimein. Hankin Mersun syksyllä perheelle kakkos-autoksi mutta näyttää siltä että noissa 2000 luvun mersuissa vikoja riitti siihen malliin että katsottiin parhaimmaksi luopua autosta ja hankittiin tilalle Volvo. Oli suhteellisen kiva ajettava ja nyt toivotaan ettei sen kanssa tulisi sen kummempaa draamaa. Nyt ajellaan perättäin omilla autoilla salille treenaamaan..

 On ollut mukava viikko kun työn puolesta on ollut koti-toimisto hommia eikä ole tarvinut lähteä keikalle. Työasiat hoituu tässä kaiken muun sivussa mutta tulevalla viikolla tarvii jättää vaimo yksin kotiin ja suuntaan reissuun New Orleanssiin reiluksi viikoksi.

 Meillä oli polkupyörän kanssa hieman arpomista Suomesta lähtiessämme, viimein tehtiin päätös ettei oteta pyörää tänne mukaan ja tänään löysin paikallisista rivi-ilmoituksista mukavasti toisen maastopyörän. Tässä lentokentällä, jossa muuten on maailman upeimmat auringonlaskut on kiva ajella iltaisin pyörällä peräkkäin, itse tykkään ajaa myös treeni mielessä parinkympin lenkkiä iltaisin joten nämä Speciaizerin pyörät ovat osoittautuneet varsin oiviksi peleiksi tällaiseen kujan kiertämiseen, juuri tultiin paikalliselta huolto-asemalta ilta-kahvilta..

vasemman puoleinen Specialized Crave comp. 29" tuli tänään Specializerin Stumpjumper Comp:n kaveriksi.


Ei kommentteja: