3.12.2012

Syntymäpäivistä selvitty...


  Kiitos paljon kaikille onnittelijoille, teitä oli toistasataa jos kaikki Facebookin onnittelutkin lasketaan ja sehän lämmittää vanhan mieltä. Syntymäpäivät on kiva juttu, omani vietin ystävien parissa täällä Bonaon kaupungissa Dominikaanisissa.
 Meitä oli eilen kokoontunut vajaa kymmenkunta henkilöä paikalliseen ruokailu-ravintolaan syömään hyvin ja täytekakun äärelle, kakku oli yllätys kavereilta mutta sen verran jouduttiin "shiftaamaan" että hyvin nautitun ruoan jälkeen ei kukaan jaksanut enään kakkua joten se syötiin tänään Sunnuntaina :)
 Luulin täyttäväni 38 vuotta, oli muuten aika hauska huomata olleeni väärässä. Äiti tietenkin parhaana asiantuntijana ennätti korjaamaan ja huomasinkin saanneeni ylimmääräisen vuoden eli olenkin vasta 37 vuotta nuori..
 Tällainen piristää täällä työn keskellä ja huomenna jatketaan töitä, pari viikkoa jäljellä ja sitten on loppulaulujen aika täällä suunnalla. Suomen talvi odottaa ja täytyy kyllä myöntää niin oudolta kun se kuulostaakin että minäkin odotan Suomen talvea.

2 kommenttia:

Kultukimallus kirjoitti...

Heh, joku muukin siis unohtelee ikänsä :D Mulle on käynyt myös noin.

Minun portfolioni kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut täältä Thaimaan lämmöstä! :)