21.9.2012

Uusi toimisto kultakaivoksella...


 Täällä viikko kaartaa loppuaan kohti Karibian leppeissä tuulissa ja ihan mukavasti menee kaikinpuolin. Alkaa olla kaksi kuukautta täynnä tätä retkeä ja noin kolme kuukautta vielä edessä. Tällaisessa työssä ei kaikki pärjää mutta itsestäni tämä tuntuu kiehtovalta.
 Tänään sain uuden toimiston työmaalla. Aikaisemman merikonttiin rakennetun toimiston jälkeen tämä nykyinen tuntuu lähes taivaalliselta.
 Paluulento on nyt päätetty ja se on 17 Joulukuuta, ihan sopivasti Joulun alla eli seuraavana päivänä ajattelin olla Suomessa.
 Vaikka olen politiikasta sivussa, on mielestäni Suomessa mahtavat hetket käsillä. Se siitä politiikasta...
 Kun itsekseen matkustaa niin nämä blogi-tekstit on itsekeskeisiä, se toki häiritsee minuakin mutta vinkkejä tekstien aiheista saa aina lähetellä.
 Työpäivät täällä on edelleen kahdeksan tunnin mittaisia ja matkoineen työpäivälle kertyy mittaa noin 10 tuntia.
 Olen pyrkinyt virittämään ruokavalion täällä suhteellisen terveelliseksi ja liikunta maistuu hyvältä. Viisi kilometriä uintia kuuluu viikkoon ja nyt olen koittanut aloitella juoksemaan pieniä yhden - kolmen kilometrin matkoja sillointällöin. Sen verran vielä "varastorasvoissa" ettei uskalla rasittaa liikaa kroppaa.
 Mutta näillä eväillä kohti uutta viikonloppua. Työkaveri joka asuu tässä samassa "matalassa majassa" lähtee kotia Lauantaina ja sitten tämä linna on yksin minun seuraavat kolme kuukautta. Täällä olisi kaksi huonetta vapaana joten tervetuloa kylään.
 Mutta toivottelen täältä hyvää ja raitista viikonloppua sinne kauas.

1 kommentti:

Kultukimallus kirjoitti...

Kivahan näitä kuulumisiasi on täältä lukea. Aika seikkailua tuo työsi. Tsemppiä haasteisiin!