20.11.2011

pahuksen vatsatauti...

 Kultakaivos jälleen viikon valmiimpi ja mies monta kokemusta rikkaampi. Tämä viikko on ollut erilainen kun muut, arjen rutiineja on rikkonut se että työkaverini saapui Sveitsistä tänne Dominikaanisiin ja tässä on viikko mennyt vallan mukavasti kuulumisia vaihtaessa. Tuntuukohan vankilassakin tältä kun tulee uusia asiakkaita vanhojen joukkoon, mene ja tiedä.
 Itse lasken päiviä Jouluun. Nyt alkaa näyttää että sittenkin on mahdollista pitää kahden viikon mittainen Joululoma. Joulupäivät ainakin olen Suomessa, en tiedä sitten lennänkö Tapaninpäivän jälkeen jonnekkain päin maapalloa lomailemaan vai harrastaisiko rennosti liikuntaa Suomen talvessa. Voi tuntua aika eksoottiselta talvilomalta tulla kahdeksi viikoksi Suomen talveen, kaikki ennusteet viittaa siihen että se onkin sitten ainoa pätkä talvea kun kerkeän näkemään, kevät täällä Dominikaanisissa taitaa töiden osalta olla aika kiireistä.
 Parina yönä hieman valvotuttanut vatsassa tapahtuva liikennöinti, jokin pöpö tuli vatsaan kylään ja sen kotiin lähtemistä tässä nyt hieman odottelen. Kuitenkin ajoin tuon meidän "monikansallisen" retkueen tänään jälleen tänne hiekkarannalle Playa Cabareteen joten täällä on hyvä rentoutua ja parannella kupua. Huomenna jos Luoja suo, yhdistäydyn aurinkotuolin kanssa asianmukaiseksi kokonaisuudeksi tuohon hietikolle ja nenä osoittaa kohti aurinkoa.
 Söin illallisen jälleen yksin tuossa hiekkarannan hämyisessä ravintolassa katsoen kauas merelle, pimeään ja lämpimään yöhön. En nähnyt siellä mitään...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

harrastat rennosti liikuntaa Suomen talvessa!!:) ei mihinkään ulkomaille.
ja äkkiä se joulu tulee, enään kuukausi:)
-rakas pikkusiskosi Helena:D