31.10.2011

CQ DX CQ DX HI8/OH6KNW...

 Radioaktiivinen viikonloppu Dominikaanisessa tasavallassa. Nyt ei menty aurinkorannikolle viikonlopuksi kuten viikko sitten. Syynä oli yksinkertaisesti säätiedotus joka lupasi sangen sateista tuonne rannalle, taitaa olla rippeitä sääilmiöstä joka satoi New Yorkin alueella lumena.
 Minä olen harrastanut Radioamatööri harrastustani täällä viikonlopun aikana. Minulle on tuonne läheiseen palmuun vedetty nk. 'lanka-antenni' joka on tuollainen 14m pitkä rautalanka antenni, se toimii kuvassa näkyvälle radiolle antennina ja sitten noilla vekoittimilla voi pitää yhteyksiä aina 10 000km päähän, kuten tänään. Tiedän että tämä harrastus kuulostaa lähinnä vanhojen pappojen harrastukselta mutta voin sanoa että se on oiva tapa harjoitella ulkomaisia kieliä ja radiotekniikkaa, tekniikkaa yleensäkin.
 Minä kun en enään viihdy yökerhoissa tai kadulla  baareissa niin tällaiselle 'tylsälle' kaverille tämä on varsin turvallinen harrastus :)
 Olen valmis uuteen viikkoon, toivottavasti sinäkin olet. Työt kultakaivoksella odottaa tekijäänsä ja on erityisen mukavaa työskennellä siellä kun työntekijät ovat myös kansainvälistä porukkaa. Minun alaisuudessa on lähinnä Filippiiniläisiä sähköasentajia joiden edesottamuksia valvon siihen saakka kun he saavat työnsä tehtyä.
 Käythän välillä vilkaisemassa valokuvia minun valokuvasivullani:

teemukoo.kuvat.fi

1 kommentti:

Markus kirjoitti...

Mutta täytyyhän jonkun laskea niiden wanhojen paappojen keski-ikää!!! :-D

Se on hienoa kun voi nakata pari lankaa palmuun ja ruveta workkimaan!