27.2.2009

Viikonloppu ennen reissua...


Tässä kansainvälisen yhteyden muodostumista Ameriikkaan on hyvää aikaa turinoida tännekkin. Matkalaukut alkaa olla pakattuna maanantaina alkavaa tourneeta varten.
Sveitsin Turgi on määränpäänä ja siellä varmaan viivähdetään noin 3-5 viikkoa. Se että lähdetäänkö sieltä suoraan Lähi-Itään vai kurvataanko Pohjolan kautta on vielä hieman epäselvää.
Kyllä näissä insinöörin töissäkin näemmä matkalaukut painaa vaikka tällä kertaa ne sisältääkin vaan työhön liittyen tietokoneen ja työvaatteita, ei onneksi työkaluja :)
Huomiselle lauantaille on haastetta jostain löytää kaveri kirjahyllyn noutoa varten, tänään myyjä yllättäen sanoikin kirjahyllyn olevan kunnon puuta eikä mitään lastulevyä ja painavan sen verran että kyllä kaveri olla pitää. Niitä onkin niin hirveästi täällä seudulla... Ehkä yläkerta järjestäisi jonkun jos oikein pyytäisi.
Erittäin riemukasta viikonloppua, muutaman viikon päästä viikonloput alkaakin olla jo varsin keväisiä täällä Pohjolassakin, Sveitsissä onneksi näyttää jo olevan 10'c lämpötiloja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

rakastan sua

Teemu Koivusalo. kirjoitti...

ja minä rakastan sinua.