25.10.2008

Ismeistä se yksi.. Populismi..

Näinä aikoina on saannut kuulla sanan populismi usealta suunnalta. Omassa mielessäni onkin alannut pyöriä tuon sanan perimmäinen tarkoitus. Jostain syystä varsinkin Kokoomuksen kentältä tulee nyt kovia syytöksiä populismista meitä kohtaan..

Miksi sitten kannatus on nousussa? Onko Suomalainen kansa näin pahasti Kokoomuksen mielestä väärässä kun tämä -"populismi" nyt näyttää tehoavan? Onko kenties niin ettei yliopisto aatteella tai kuihtuneella työväen aatteella enään olekkaan oikein terää Suomen kansan kanssa keskustellessa?

Jos populismia on tarpeen käyttää keskustellessa avoimesti Suomalaisen ihmisen kanssa niin silloin sitä käytetään. On mielestäni etuoikeus saada keskustella rehellisesti avoimin kortein mitään salaamatta kansan parissa. Katsotaan sitten miten pitkälle se riittää. Jos jonkinlaista aatepohjaa Perussuomalaisilta kaivataan olkoon se sitä luokkaa että sanojen takana pysytään..

Ei nämä suinkaan ole viimeiset vaalit. Nyt keskitytään luomaan puheenjohtajan rinnalle vahvempi esikunta ja myös entisestään vahvempi puolue ettei kaikki vaikuttaisi olevan yhden kortin varassa. Meillä todella nyt on intoa siihen. Annetaan Suomalaiselle kansalle hyvä vaihtoehto..

Tänään yleisellä saunalla kuultua.. -" en tiedä ketä huomenna äänestäisin taidan äänestää Perussuomalaista" :)

Teemu 235

1 kommentti:

Kalevansoturisi mahti Laatokan Lehto Seppo vaatii miehittäjä-Ryssältä aluepalautuksia kirjoitti...

Seppo Lehto on saanut oheisen tuenilmaisun:


Maajussi Timo tukee Tampereen kunnallisvaaliehdokkaan Seppo Lehdon ehdokkuutta!

Viihdemaailmasta tuttu Maajussi Timo on todellisuudessa freelancetoimittaja / kirjailija joka on saanut lukuisia tappouhkauksia sekä solvauksia Suomen äärivasemmistoliikkeeltä sekä Venäjän tiedustelupalvelulta FSB.
Virtanen on virallisesti kadoksissa turvallisuussyistä ja saikin juuri valmiiksi poliittisen kirjansa nimeltään Putinin Suomi? kts. pdf tiedosto.

Isänmaa on kotini ja kotonani vieraiden tulisi noudattaa sääntöjä eikä muuttaa niitä. Jos sääntöjä ei osata noudattaa , niin tervemenoa niin Afrikkaan kuin muihinkin paaluumaihin samantien.
Lisäksi on vastuutonta myydä maita venäläisille, sillä kyseessä on turvallisuusriski sekä kunnianloukkaus ele Sotaveteraanejamme kohtaan. Rahallako sen saa takaisin maan, josta nuoret miehet taistelivat itsenäisyytemme puolesta. Eipä taida kestää kovin pitkään kunnes venäläisten rauhanturvajoukot saapuvat suojelemaan omia kansalaisiaan maamme rajojen sisäpuolelle niinkuin kävin Georgiassa.

Seppo Lehto on rohkea mies ja sanoo mitä sydämellään on. Sananvapaus on Venäjäälä ongelma,sillä Putinin sekä lehdistöministeri Lesinin vallanhimon aikana on Venäjällä surmattu jopa 300 toimittajaa.
Sananvapaus pitää olla maassamme, toki muistaen kohtuus kaikessa. Seppo on Isänmaallinen mies ja Isänmaan miehenä kannustan Seppo Lehtoa kunnallisvaaliehdokkaaksi Tampereella.

Terveisin:

Maajussi Timo