1.11.2016

Hippulat vinkuu..

Maassa on pian uusi presidentti, en ole ihan varma kummat kiertää maata enemmän, minä vai ehdokkaat mutta matkalaukku on seurannut uskollisena perässä taas muutamia viikkoja. Sunnuntaina tulin kotiin Texasiin postit lukemaan ja juuri varasin huomiselle Tiistaille lennot takaisin pohjoiseen.

 Täällä Texasissa on edelleen täysi kesä, lämpötilat siinä kolmenkympin hujakoilla päivän parhaaseen aikaan, nyt kuitenkin jo on maltillisemmat kelit joten lenkkeily ja ulkona oleminen alkaa olla ihan mukavaa.

 Palaan huomenna takaisin Illinoisin osavaltioon, St Louisiin lennän ja siitä karautan vuokra-autolla Effinghamiin. Se pitäjä on tullutkin jo tutuksi ja viihdyn siellä oikein mainiosti. Hotellissa tunnetaan nimeltä ja kylän liikunta mahdollisuudet saa ajan kulumaan myös työajan ulkopuolella. Nyt on kuitenkin paluu takaisin jo Lauantaina koska seuraava keikka alkaa painaa päälle New Orleanssin suunnalla, suunnitelmat toki voi aina muuttua.

 Eilen tuli naapurista kaveri kysymään avuksi kun kunnostaa vanhaa sodan aikaista lentokonetta. Siellä sitten itselleni entuudestaan tuntemattoman äijän kanssa niitattiin niittejä Hawker Tempest Mk. II koneen kylkeen, kuten rakas vaimoni osuvasti sanoi, täällä voi kyllä tapahtua kaikenlaista.. Joulun lähestymistä ja ensi viikon presidentin äänestystä odotellessa. Taidan arvata voittajan...

Ei kommentteja: