17.10.2016

Viikonloppu kotona Texasissa...

Pääsin Amerikan kiertueelta piipahtamaan viikonlopuksi kotona Texasissa. Edellinen viikko huipentui pika-keikkaan Kentuckyn osavaltioon jossa Amerikkalaisella terästehtaalla oli mennyt laitteet solmuun ja kävin niitä siellä vähän auttelemassa, lentelin sitten Louisvillestä Torstai iltana tänne Houstoniin.
 Täällä olen kerennyt harrastaa monenlaista viikonlopun aikana. Urheilua, ampumista, laskuvarjohyypyä, lentämistä ja vähän radioharrastustakin. Tiistaina palaan takaisin Illinoisiin.

 Täällä Texasissa kesä jatkuu, ei juuri syksystä ole tietoa. +33°c on päivisin lämmintä joten hyvin tarkenee.

 Kaksi kuukautta niin lähden yhdelle tärkeimmistä elämäni reissuista. Lähden hakemaan vaimoni meidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Hänen valmistuu Joulun alla koulusta ja onnellisesti saimme hänen viisumi asiat kuntoon äskettäin joten vain käytännön toteutus puuttuu. Pakko sanoa että olen onnellinen, ei ole mitenkään tiedossa kauanko täällä Yhdysvalloissa viihdymme mutta täältä me jokatapauksessa yhteinen elämä aloitetaan.
 Joululomalle olisi tarkoitus saapua Suomeen ja ennen Loppiaista palata jälleen tänne takaisin.

On tänne Yhdysvaltoihin jotenkin alkanut kotiutumaan. Tämä ei tunnu enään ihan yhtä kauhealta paikalta kun vielä alkuvuodesta ja hiljalleen voi itsekkin uskoa asuvansa täällä "rapakon takana".. Joskus voisi kirjoittaa pidempäänkin paikallisista ihmisistä ja elämästä Amerikassa.
 Mutta nyt kohti uutta viikkoa...

Ei kommentteja: