24.10.2016

Vauhdikas viikko takana..

 Effingham , Illinois jälleen. Hotellin vintillä rentoudun kiivaan viikon päätteeksi, tänään Sunnuntaina on ollut onneksi melkein vapaa-päivä.
 Palasin Tiistaina tänne pohjoiseen, syksyn ruskan ja puista putoavien lehtien koristelemaan kaupunkiin. Olen tykästynyt tähän maaseutu miljööseen ja täällä viihtyy todella hyvin, urheiluharrastukset olen saanut rullaamaan täällä mukavasti, hotelli on mukava ja terveellistä ruokaakin löytyy niin ei pöllömpi paikka työmatkoille.

 Torstaina kävi jälleen kiireellinen kutsu Kentuckyyn terästehtaalle, aivan kuten kävi viikkoa aikaisemminkin. Tarkoittaa suunnilleen sitä että hohtimet tipahtivat edellisellä työmaalla siihen paikkaan, äijä autoon ja hippulat vinkuen hotellin luovutus kaupungissa ja kohti 300mailin päässä olevaa terästehdasta. Tämä on joskus tällaista sinkoilua paikasta toiseen, asiakkaiden kalliit prosessit kun menee matalaksi niin siinä on isot rahat kyseessä ja yleensä edellyttävät huolto äijän paikalle samantien, minähän menen minne kapitalistit käskevät.

 Eilen Lauantaina ajelin sitten Kentuckystä takaisin tänne E-hamiin ja tänään olen ottanut rennosti. Mitä nyt aamun kympin lenkki, parin tonnin uinti ja 20km kuntopyörällä mutta se oli vähän sellaista paikkailua kun terästehtaalla tein ympäripyöreitä päiviä ja jäi liikunnat vähiin.

 Täältä siis tällaista sangen työpainotteista viestiä tällä kertaa. Haaveissa siintää jo Joululoma Suomessa ja se kun saa oman kullan kainaloonsa, sitten en irti enään päästäkkään... Mukavaa alkavaa syysviikkoa Suomeen, ehkäpä pohjanmaalle sateleel ensilumi tällä alkavalla viikolla.. Niin se Hellinen ainakin lupaili...

Ei kommentteja: