19.7.2016

Mökki on nyt oma...

 Nyt ollaan virallisesti pienen maatilan omistajia. Kauppakirjat on kirjoitettu ja Jalasjärvellä jossain pellon laidassa on meidän pieni kesäpaikkamme.
 Tämän pienen tilan pääasiallinen tarkoitus on toimia Suomen tukikohtanamme sen aikaa kun kuljemme pitkin maailmaa, olla myös säilytyspaikkana tavaroillemme ja ehkäpä vietämme siellä lomilla muutaman yönkin.
 Emme ole ihan varmoja tulemmeko koskaan ihastumaan kyseiseen tilaan siinä määrin että siitä meidän loppuelämän mökkiä tulisi, haave on että se toimisi nyt muutaman vuoden tehtävässään mutta silmät pidetään auki jos uusia mielenkiintoisempia kohteita tulee vastaan, voihan tosin olla että tämäkin pidetään jos se on kiva.

LINKKI VALOKUVIIN, KLIKKAA TÄTÄ TEKSTIÄ

 Mökki vaatii laittoa että siinä pystyy oleskella. Laittamisen ensimmäiset "kirveen iskut" lyötiin tänään Maanantaina kun Isä kävi paikalla katsomassa keittiön lattian kuntoa. Talossa on vanha rossipohja joka vaatii tupakeittiön kohdalta lattiaremontin, tällä hetkellä kartoitetaan vielä, vaatiiko muuta remonttia ja aivan varmasti askartelemista vanhassa talossa aina riittää mutta tavoite olisi saada peruslämmöt päälle syksyn mittaan.

 Jos ajelette Jalasjärven suunnalla, käykää katselemassa. Ketään siellä ei varmaankaan ole paikanpäällä mutta pihaan saa mennä ihmettelemään, osoitteen saa allekirjoittaneelta pyytämällä..

Ei kommentteja: